X Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at vise målrettede annoncer.

Om Purefitness.dk

Purefitness.dk sikrer dig markedets bedste kosttilskud til Danmarks billigste priser!

Purefitness.dk er en markedsplads, der forbinder kunde, grossist og speditør. Når du handler på Purefitness.dk får du således mulighed for at købe produkter hos en grossist og fragt hos en fragtmand.

Vælger du at købe fragten via Shipr.dk, der er forbundet i vores checkout, så er du sikret en hurtig levering med PostNord. Shipr.dk afhenter altid din varer indenfor 24 timer på hverdage, og typisk samme dag ved bestilling inden kl. 12. De fleste bestillinger bliver således leveret med PostNord i Danmark allerede dagen efter bestillingen (PostNords leveringsbetingelserne gælder dog altid).

Hvis du har brug hjælp til at finde det rette produkt, står vores danske kundeservice altid til rådighed på mailen: support@purefitness.dk

For at handle på purefitness.dk skal du igennem 5 trin.

1) Læg det ønskede produkt i indkøbskurven og gå herefter til kasse
2) Indtast personoplysninger
3) Vælg afhentning og leveringsform
4) Godkend vores handelsbetingelser
5) Godkend og betal ordren

Bemærk venligst, at man i trit med gældende lovgivning for nethandel, skal være 18 år for at handle på Purefitness.dk. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Hvis du ønsker at modtage en ekstra kopi af din ordrebekræftelse kan du enten logge ind på din kundekonto eller sende en e-mail til vores kundeservice: support@purefitness.dk

 

Vi ønsker vores kunder en rigtig god og fremgangsrig træning!

PureFitness.dk 

Instagram