X Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at vise målrettede annoncer.

Afhentning og levering

Bestilling, afhentning og transport.

Purefitness.dk er en markedsplads, der forbinder kunde, sælger og speditør. Når du handler på Purefitness.dk får du således mulighed for at købe produkter hos en sælger og fragt hos en fragtmand – ergo du bliver faktureret fra to forskellige virksomheder, med mindre du selv ønsker at hente dine varer direkte på sælgers lager.

Alle ordrer igennem markedspladsen Purefitness.dk skal altid afhentes på sælgers adresse – enten af kunden selv eller den speditør, som kunden har bestilt. Hvis du ønsker at få ordren leveret med en speditør, skal du selv bestille fragten. Markedspladsen Purefitness.dk har undersøgt markedet for de bedste fragtpriser og forbundet speditørfirmaet Shipr.dk direkte til markedspladsens check out.

Shipr.dk sender dagligt en shuttle forbi sælgers lager i Tyskland for at hente pakker og køre dem til Danmark. Pakkerne afleveres hos Post Nord til videre forsendelse ud til kunden.

Når Shipr.dk afhenter din pakke på sælgers lager, så overtager de samtidig det fulde ansvar for pakken. Skulle du være så uheldig, at der opstår problemer, herunder beskadiget eller forsvundet pakke, så er du som kunde altid fuldt forsikret hos Shipr.dk, der altid kompenserer dit tab. Kontakt shipr.dk direkte for at høre mere herom: info@shipr.dk


SHIPR.DK FRAGTPRISER - Kan købes i Checkout.

Priserne inkluderer afhentning af din pakke i Tyskland samt overdragelse af pakken til PostNord i Danmark inkl. PostNord fragt i henhold til den valgte leveringsform. Shipr.dk overtager garantien på dine varer efter afhentning.

PostNord Levering

Beskrivelse

Under

20 kg

Over

20 kg

MyPack Collect

Pakke uden omdeling. Kunden henter selv pakken på et Posthus. PostNord bestemmer udleveringsstedet – dog altid tæt ved din adresse

Kr. 39,- Kr. 99,-
MyPack Drop point

Pakke uden omdeling. Kunden vælger selv det Posthus, hvor pakken kan udleveres.

Kr. 49,-
MyPack Home

Pakke med omdeling. PostNord leverer pakken til din adresse.

Kr. 59,- Kr. 119,-
Business Parcel

Pakke med omdeling til Erhvervsadresse. PostNord leverer pakken til en erhvervsadresse.

Kr. 59,- Kr. 119,-

*Fragtvægten beregnes ud fra PostNords vægt-volumen formel. Det er altid den højeste faktor (vægt eller volumen) der angiver fragtprisen. Varer der fylder meget angives således med en højere fragtvægt.

Afhentningsgebyr, når du selv henter varerne

Du kan naturligvis også selv hente dine varer eller arrangere fragt via et andet fragtfirma. I så fald vælger du blot ”afhentes på sælgers lager i Tyskland” i ordre flowet og kontakter derefter vores kundeservice for nærmere aftale vedr. afhentningstidspunkt.

Når du vælger selv at hente varerne på sælgers lager i Tyskland, eller at benytte et andet speditørfirma end dem vi anbefaler i check out, så vil du blive opkrævet et separat afhentningsgebyr. Årsagen hertil er, at sælger skal klargøre din ordre til afhentning på lageret. Afhentningsgebyret er derimod inkluderet i fragtprisen, når du vælger Shipr.dk.

Du skal desuden være opmærksom på, at hverken sælgeren af dit produkt eller Purefitness.dk bærer risikoen for produktet efter det er overdraget til fragtmanden. Skulle der således ske noget med produktet efter overdragelsen, så skal du kontakte din fragtmand direkte. Benytter du Shipr.dk, så er du derimod fuldt forsikret og garanteret en god kundeservice.

Hvis du har spørgsmål til din levering eller ordre, så kan altid sende en mail til vores kundeservice: support@purefitness.dk. Vi bestræber os på at besvare din mail indenfor få timer på hverdage.

 

Hurtig levering