X Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, til statistik og til at vise målrettede annoncer.
-36%

Berthelsen Vegetablisk Omega-3 180 kapsler

Berthelsen Vegetabilsk Omega-3 er fremstillet på marine alger. Et idéelt algebaseret alternativ til krill- og fiskeolie. Algerne dyrkes i FDA godkendte anlæg med garanti for både bæredygtighed og kvalitet.Indeholder 180 stk. |  Anbefalet daglig dosis 2 stk.
Udsolgt
SKU
5701629013000
TIlbudspris 249,00 kr Regular Price 390,00 kr

Berthelsen Vegetabilsk Omega-3 er fremstillet på marine alger. Et idéelt algebaseret alternativ til krill- og fiskeolie. Algerne dyrkes i FDA godkendte anlæg med garanti for både bæredygtighed og kvalitet.

OBS Både kapsel (lavet af tang) og indhold er 100% vegansk. Kan således også anvendes af vegetarer, veganere og fiskeallergikere!

Er du i tvivl om hvilken kilde til Omega-3 DHA og EPA du skal vælge, så se dette link fra Søndagsmagasinet. 
Mikroplast findes i alle verdenshave og medvirker til ophobningen af giftstoffer i organismerne. Mikroplast kan også ophobes i mennesker. Styr uden om mikroplast, og få dine omega-3 fedtsyrer fra dyrkede alger i stedet. Algerne er dyrket i FDA godkendte anlæg, og kommer derfor ikke fra et kontamineret havmiljø. 


Algeolien er af højeste kvalitet, og der er således ikke anvendt hexan, men derimod enzymer, ved forarbejdning, ligesom olien er 100% fri for genmodicerede substanser (100 % GMO FREE). Algeolien indeholder de effektive og letoptagelige langkædede fedtsyrer DHA og EPA.
Den skånsomme forarbejdning med enzymer gør også, at oliens fedtsyrer findes i den naturlige og letoptagelige triglycerid form. 


Når du vælger den algebaserede Vegetabilske Omega-3 er du med til at sikre, at der ikke sker overfiskeri. Vegetabilsk Omega-3 er således fremtidens svar på et bæredygtigt og rent omega-3 tilskud. Fås i dåse med 180 kapsler, nok til 3 mdr.


Vegetabilsk Omega-3 indeholder ingen fytoøstrogener.


Fordele ved at vælge et algebaseret omega-3 tilskud  • Vegansk tilskud - også velegnet til folk som ikke tåler fisk eller skalddyr

  • Undgå overfiskeri – fiskebestanden beskadiges ikke yderligere ved dyrkelsen af algerne, som sker i FDA-godkendte anlæg

  • Bæredygtigt produkt – Dyrkningen af algerne påvirker ikke det skrøbelige økosystem i verdenshavene.  

  • Undgå miljøgifte – fiskeolien skal altid oprenses for miljøgifte, da fisk ofte indeholder giftstoffer og tungmetaller, bl.a. bly, kviksølv, arsenik, PCB, dioxiner, det giftige furan og radioaktive substanser. Kilde: IFOS, The International Fish Oil Standards™, Nutrasource Diagnostics Inc. 120 Research Lane, Suite 203, University of Guelph Research Park, Guelp, ON, Canada. http://www.nutrasource.ca/ifos    Den anvendte alge Schizochytrium sp. er specielt naturlig rig på både DHA og EPA. Algebaseret omega-3 er udviklet på basis af den nyeste forskning inden for omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til at vedligeholde normal hjertefunktion. DHA bidrager til at vedligeholde normal hjernefunktion og syn. Den gavnlige effekt opnås ved en daglig dosis på minimum 250 mg DHA og EPA. 2 kapsler Vegetabilsk Omega-3 med algeolie indholder 250 mg DHA og 125 mg EPA, ialt hele 375 mg pr dagsdosis - en stærk kombination i kun 2 små synkevenlige kapsler! 


Husk altid at tjekke indholdet af de aktive essentielle fedtsyrer DHA og EPA, når du vælger et produkt. Det er ikke mængden af f.eks. krill- eller fiskeolie, der er vigtig, da det er omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA, der er virksomme. 


Fisk indeholder udelukkende omega-3 fedtsyrerne DHA og EPA, fordi de lever af alger, som indeholder DHA og EPA. Nu kan du vælge algeolie i stedet for krill- og fiskeolie, og få den direkte kilde til DHA og EPA.


Både kapsel og indhold er 100% vegetabilsk. Kan således også anvendes af vegetarer, veganere og fiskeallergikere! Må gerne stå på køl.


Anbefalet daglig dosis 2 kapsler.


Indehold 180 kapsler
Indhold:Mængde pr. dagsdosis (2 kapsler):% af RI Alge Omega-3 Olie834 mgEj fastlagtHeraf:  DHA250 mgEj fastlagtEPA125 mgEj fastlagt

Ingredienser
Olie med højt indhold af DHA fremstillet af mikroalgen Schizochytrium sp., solsikkeolie, antioxidanter (blandede tocopheroler, ascorbylpalmitat, rosmarinekstrakt), solsikkelecithin, natriumcarbonat, majsstivelse, caregeenan (vegetabilsk kapselmateriale).Næringsindhold
Producent Berthelsen